Ervaringen

Ervaringen met onze cursussen, webinars en doulabegeleiding

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen en koppels? Lees hier dan alle reviews. Heb je al een cursus of webinar bij ons gevolgd of heb je Olga als doula bij je bevalling gehad en wil je graag laten weten wat je er van vond? Deel dan je ervaring in het contactformulier hiernaast. 

Deel je ervaring

Tjalling & Silke

Ik heb samen met mijn partner deelgenomen aan de complete cursus. Tijdens de cursus was er een hele fijne en ontspannen sfeer. Olga is ontzettend enthousiast en praat vol passie over alles wat maar met bevallen te maken heeft. Hierin neemt ze hele waardevolle praktijk ervaring mee en weet ze wat ze zegt te onderbouwen met literatuur. Mijn partner en ik hebben ontzettend veel geleerd, wat zorgt voor enorm veel rust en vertrouwen dat het goed gaat komen. We weten wat onze mogelijkheden zijn en hoe we de bevalling kunnen aanpakken (en dat is op onze manier). Bedankt Olga voor de leerzame cursusdagen. Het was ontzettend prettig, leerzaam en gezellig! p.s. mijn partner heeft de hele cursus bijgewoond, ook echt een aanrader voor andere toekomstige vaders ;). Hij vond het ontzettend interessant en leerzaam. En begreep hierdoor ook beter wat er bij mij allemaal gebeurde en wat ons te wachten stond.

Leyla

De bevallingscursus van Olga was zeer leerzaam. Dankzij de cursus weet ik wat mij ongeveer te wachten staat bij de bevalling. Dit maakt de bevalling een stuk minder eng en geeft vertrouwen in het eigen kunnen. Daarnaast is het een leuke manier om andere zwangeren te leren kennen. Ook voor mijn vriend, die een aantal keer mee was, was de cursus leerzaam omdat er ook aandacht is voor zijn rol bij de bevalling. Al met al is de cursus aan te raden. Bedankt Olga!

Esther

Hele fijne, complete cursus! In de bijeenkomsten alle nodige (praktische) informatie gekregen om goed voorbereid te zijn op de bevalling. De informatie is afkomstig uit de praktijk en/of literatuur.Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, erg fijn. Een aanrader!

Emily

Mijn partner en ik hebben met veel interesse en plezier deze cursus gevolgd. Dit wordt ons eerste kind en voor mij was het erg belangrijk om meer inzicht te krijgen in het geboorteproces. Dat is zeker gelukt. Olga zorgt dat er een ontspannen sfeer is en er is veel ruimte voor interactie en vragen. Daarnaast hebben wij veel tips en ideeën gekregen voor tijdens de bevalling.

Renée & Nick

Zojuist voor de tweede en (binnen deze privé zwangerschapscursus) laatste keer Olga mogen ontvangen bij ons thuis. Wij worden ergens in augustus voor het eerst ouders, een heel nieuw avontuur! We zijn door deze fijne privé cursus een stukje wijzer van wat we kunnen verwachten bij de aanloop naar een bevalling en de bevalling zelf. Onze grootste winst hierin is een stuk bevestiging en bewustwording van wat een vrouwenlichaam allemaal kan en weet te doen. Vertrouwen en rust is wat we het meeste meenemen uit deze cursus. Naast uiteraard de mooie en handige tips op maat. Olga heeft ook echt het inzicht in en gevoel bij mensen die dat stukje maatwerk heel passend maakt. Dankjewel voor je persoonlijke aandacht hierin:)

Anita

Olga has a lovely presence and warm way of passing on all the knowladge. We took a private home course with her and it was exactly what I was hoping for. It confirmed some of the things I have researched myself and gave me new information I had not yet toutched on. She run it in English, which was very helpful for me, since I don’t speak Dutch yet. She showed us a little bit how the partner can support during birth, massage/hip shake with a towel and counter preassure technique, it would have been nice to maybe have a little bit more supporting labour movements shown, but apart from that it was perfect! If I was looking for a Doula she would definitely be me choice! 🙂

Jennie

Leuke informatieve weekendcursus. Enthousiasme en interactief ontbreekt niet bij Olga. Er bestaan geen gekke vragen en een goede, leerzame voorbereiding op wat komen gaat!

Marcella

Wij hebben deelgenomen aan de weekendcursus en hebben dit als een erg leuke en leerzame dag ervaren!Olga legt alles super goed en leuk uit waardoor we met meer kennis en een fijner gevoel de bevalling in gaan.

Anne

Samen met mijn partner een weekend cursus gevolgd. Was voor ons een hele goede keuze! Fijn om in een dag veel informatie te krijgen. De cursus heeft mij geholpen om met meer vertrouwen richting te bevalling te gaan, het gevoel gegeven dat ik goed voorbereid ben en inzicht gegeven in waarop ik regie kan pakken. Ook mijn partner vond het enorm nuttig. Aanrader!
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw