Ervaringen met onze zwangerschapscursussen

Arenda
Uit Leeuwarden / Goutum

Ik heb de hele cursus gehad van Natasja, Baby & Co., erg leerzaam en al je angsten werden weggenomen. Alles werd goed uitgelegd en het was erg gezellig!
Ik zou het iedereen aanraden!

24 juli 2016
Merel

Super leuk, leerzaam en ook gezellig. Ik heb er veel aan gehad tijdens de bevalling. Tijdens de cursus heeft Fenna alles praktisch uitgelegd en was er alle ruimte om je eigen vragen te stellen. Ook de oefeningen kwamen van pas.
Echt een aanrader!

21 juni 2016
Silvana
Uit Akkrum

Privécursus gehad van Olga, gewoon bij je thuis wanneer het jou uitkomt! Ideaal. Alle tijd voor al je vragen en een goede uitleg. Praktische tips en informatie op een nuchtere manier!

8 september 2018
Kim
Uit Heerenveen

Ik heb de complete cursus gevolgd. Een fijne cursus met duidelijke uitleg van verschillende onderwerpen rond zwangerschap en bevallen. Olga liet veel ruimte om onze eigen inbreng en wensen aan bod te laten komen en dat heb ik als erg prettig ervaren! Ondanks dat je van tevoren nooit weet hoe je bevalling gaat verlopen, was deze cursus een goede leidraad. Een fijne, informatieve cursus dus!

18 september 2018
Sita
Uit Bolsward

De Complete cursus was een goede voorbereiding op de komst ons kleintje. De groep was heel hecht en we hebben daarom nog lang contact gehouden. Omdat je allemaal in hetzelfde schuitje zit, zijn alle ervaringen zó herkenbaar!

12 februari 2016
Marieke
Uit Zwaag

Een leuke en leerzame cursus. Ik vond het fijn dat er zoveel tijd was om vragen te stellen. En ook het uitwisselen van ervaringen met andere cursisten heeft me goed geholpen.

27 januari 2016
Rynke
Uit Dokkum

De eerste keer zwanger, wat een spannende tijd! Ik wilde me zo goed mogelijk voorbereiden en heb daarom alles gelezen wat ik kon vinden en heb natuurlijk ook de complete cursus gedaan. Het was gezellig (maar gelukkig geen theekransje!) en ik heb er ontzettend veel van geleerd.

19 januari 2016
Talitha
Uit Roermond

Ik twijfelde nog tussen de complete cursus en de opfriscursus, maar heb uiteindelijk toch de complete cursus gedaan. Mijn eerste kind was alweer 12, dus die eerste keer was een hele tijd geleden! De complete cursus heeft me veel vertrouwen en handige tips gegeven.

12 januari 2016
De voordelen van Baby & Co
  • Praktische, duidelijke en eerlijke informatie
  • Cursussen op maat
  • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling
  • Nooit te laat met inschrijven
  • Vaak vergoed via aanvullend pakket zorgverzekeraar
  • Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!