Ervaringen

Ervaringen met onze cursussen, webinars en doulabegeleiding

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen en koppels? Lees hier dan alle reviews. Heb je al een cursus of webinar bij ons gevolgd of heb je Olga als doula bij je bevalling gehad en wil je graag laten weten wat je er van vond? Deel dan je ervaring in het contactformulier hiernaast. 

Deel je ervaring

Renée & Nick

Zojuist voor de tweede en (binnen deze privé zwangerschapscursus) laatste keer Olga mogen ontvangen bij ons thuis. Wij worden ergens in augustus voor het eerst ouders, een heel nieuw avontuur! We zijn door deze fijne privé cursus een stukje wijzer van wat we kunnen verwachten bij de aanloop naar een bevalling en de bevalling zelf. Onze grootste winst hierin is een stuk bevestiging en bewustwording van wat een vrouwenlichaam allemaal kan en weet te doen. Vertrouwen en rust is wat we het meeste meenemen uit deze cursus. Naast uiteraard de mooie en handige tips op maat. Olga heeft ook echt het inzicht in en gevoel bij mensen die dat stukje maatwerk heel passend maakt. Dankjewel voor je persoonlijke aandacht hierin:)

Anita

Olga has a lovely presence and warm way of passing on all the knowladge. We took a private home course with her and it was exactly what I was hoping for. It confirmed some of the things I have researched myself and gave me new information I had not yet toutched on. She run it in English, which was very helpful for me, since I don’t speak Dutch yet. She showed us a little bit how the partner can support during birth, massage/hip shake with a towel and counter preassure technique, it would have been nice to maybe have a little bit more supporting labour movements shown, but apart from that it was perfect! If I was looking for a Doula she would definitely be me choice! 🙂

Jennie

Leuke informatieve weekendcursus. Enthousiasme en interactief ontbreekt niet bij Olga. Er bestaan geen gekke vragen en een goede, leerzame voorbereiding op wat komen gaat!

Marcella

Wij hebben deelgenomen aan de weekendcursus en hebben dit als een erg leuke en leerzame dag ervaren!Olga legt alles super goed en leuk uit waardoor we met meer kennis en een fijner gevoel de bevalling in gaan.

Anne

Samen met mijn partner een weekend cursus gevolgd. Was voor ons een hele goede keuze! Fijn om in een dag veel informatie te krijgen. De cursus heeft mij geholpen om met meer vertrouwen richting te bevalling te gaan, het gevoel gegeven dat ik goed voorbereid ben en inzicht gegeven in waarop ik regie kan pakken. Ook mijn partner vond het enorm nuttig. Aanrader!

Dyonda

Zeer informatieve weekend cursus bij Olga gevolgd. Olga is zeer vakkundig, alle informatie is onderbouwd. Zeer leerzaam en goed voor het zelfvertrouwen. Veel nieuwe inzichten en vooral dat je zelf veel regie hebt tijdens je bevalling.Een echte aanrader! Plus mijn verzekering vergoed de gehele cursus.

Yvana en Arno

Hele fijne setting en sfeer. Olga legt alles vol passie uit en zorgt dat er geen onderwerp onbesproken blijft. Ik kan oprecht zeggen dat meer weet dan voor de cursus. Ook mijn (nogal kritische) partner had niks op te merken en heeft enorm veel aan de informatie gehad. Wat ik vooral meeneem? Als vrouw zijnde heb jij de regie in handen. Doe niks wat je niét wilt! Bedankt Olga! Voor deze fijne dag

Sjadée

Ik heb deelgenomen aan de weekendcursus met partner en daarnaast webinars bijgewoond betreft borstvoeding en badbevalling. Ik heb dit als ontzettend leerzaam ervaren, het heeft mij rust gegeven en andere inzichten gegeven. Ik voelde bijvoorbeeld eerst namelijk niet iets voor een badbevalling. Maar na het bijwonen van de cursus en de webinar zie ik toch de voordelen ervan in, waardoor ik toch een badbevalling wil proberen. Ik zou andere zwangeren en (beval)partners deze cursus ook echt aanraden. Het is daarbij fijn om samen nog eens de informatie te bespreken na het bijwonen van het weekendcursus. Je hebt samen eenzelfde informatiebijeenkomst bijgewoond, waardoor je soort van samen kunt voorbereiden op een spannend, maar ook bijzonder moment.

Sjieuwke en Klaas

Samen met mijn vriend de weekendcursus gevolgd. Veel nieuwe informatie gekregen met handige handvaten en tips voor bij de bevalling, bijvoorbeeld tips om beter te kunnen ontspannen. Veel verhelderende inzichten en stof tot na denken. Het fijnste vond ik te weten dat er eigenlijk heel veel mogelijkheden zijn waar je zelf de regie in hebt. Olga legt alles op een fijne, duidelijke en niet zwevende manier uit gewoon hoe je lichaam werkt. Olga heeft genoeg aandacht voor de vragen van de cursisten en neemt je serieus. Hele fijne dag gehad bedankt!