Ervaringen met onze zwangerschapscursussen

Arenda
Uit Leeuwarden / Goutum

Ik heb de hele cursus gehad van Natasja, Baby & Co., erg leerzaam en al je angsten werden weggenomen. Alles werd goed uitgelegd en het was erg gezellig!
Ik zou het iedereen aanraden!

24 juli 2016
Merel

Super leuk, leerzaam en ook gezellig. Ik heb er veel aan gehad tijdens de bevalling. Tijdens de cursus heeft Fenna alles praktisch uitgelegd en was er alle ruimte om je eigen vragen te stellen. Ook de oefeningen kwamen van pas.
Echt een aanrader!

21 juni 2016
Silvana
Uit Akkrum

Privécursus gehad van Olga, gewoon bij je thuis wanneer het jou uitkomt! Ideaal. Alle tijd voor al je vragen en een goede uitleg. Praktische tips en informatie op een nuchtere manier!

8 september 2018
Kim
Uit Heerenveen

Ik heb de complete cursus gevolgd. Een fijne cursus met duidelijke uitleg van verschillende onderwerpen rond zwangerschap en bevallen. Olga liet veel ruimte om onze eigen inbreng en wensen aan bod te laten komen en dat heb ik als erg prettig ervaren! Ondanks dat je van tevoren nooit weet hoe je bevalling gaat verlopen, was deze cursus een goede leidraad. Een fijne, informatieve cursus dus!

18 september 2018
Annemiek & Marco
Uit Stavoren

We hebben de privécursus gevolgd bij Olga. Dit was een erg leuke en leerzame cursus waar Olga echt de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden en je angsten weg te nemen. En je goed voor te bereiden op en advies te geven over de bevalling.

30 september 2018
Silvia & Tom
Uit Groningen

Olga is voor ons erg belangrijk geweest in de aanloop naar de geboorte van ons eerste kindje. De informatie waar wij naar zochten wist zij altijd op een duidelijke en prettige manier over te brengen (ook in het Engels)! Wij hebben door Olga een duidelijk beeld gekregen over de bevalling. Olga, bedankt voor je goede tips over ademhaling, ontspannen en het vertrouwen van mijn lichaam! Wij hebben genoten van je enthousiasme en passie voor je baan!

17 oktober 2018
Maaike & Anne
Uit Harkema

Wij hebben ontzettend veel gehad aan de ‘spoedcursus’ van Baby & Co. In twee avonden zijn alle onderwerpen aan bod gekomen die belangrijk en leuk zijn om te weten voor, tijdens en na de bevalling. Dankzij Olga haar heldere en deskundige uitleg, voorbeelden uit de praktijk en leuke anekdotes, gaan we nu met veel zelfverzekerdheid de bevalling tegemoet. Olga, ontzettend bedankt voor de gezellige, leerzame avonden en goeie tips. Dikke aanrader voor iedere aanstaande papa en mama.

21 oktober 2018
Marle
Uit Leeuwarden

Olga is twee avonden bij ons thuis geweest voor een privé opfriscursus. Wij hebben dit als zeer waardevol ervaren. Olga heeft haar kennis en ervaring met ons gedeeld, waardoor er voor ons rust ontstaan is richting de bevalling. De ademhalings- en ontspanningsoefeningen die Olga mij leerde, werkten zo ontspannend dat ik de dagen nadat Olga bij ons was nog in een ontspannen roesje zat! Dankjewel Olga, wij gaan met vertrouwen de bevalling tegemoet!

25 oktober 2018
Sanne
Uit Leeuwarden

Ik ben inmiddels bevallen en kijk er heel goed op terug. De quote die Olga mee gaf en voor mij ook wel centraal stond tijdens onze afspraken is ook hoe ik het heb ervaren tijdens de bevalling; 'My body knows how to give birth'. De ademhaling ging als vanzelf, iets wat ik vantevoren best wel spannend vond. Nogmaals bedankt, de cursus heeft zeker bijgedragen aan het vertrouwen in mijn lichaam en de situatie!

27 oktober 2018
Sanne & Hendrik
Uit Haulerwijk

Privécursus gehad van Olga bij ons thuis. Complete cursus met duidelijke informatie en ruimte voor eigen wensen en vragen. Echt een aanrader!

6 december 2018
Sita
Uit Bolsward

De Complete cursus was een goede voorbereiding op de komst ons kleintje. De groep was heel hecht en we hebben daarom nog lang contact gehouden. Omdat je allemaal in hetzelfde schuitje zit, zijn alle ervaringen zó herkenbaar!

12 februari 2016
Marieke
Uit Zwaag

Een leuke en leerzame cursus. Ik vond het fijn dat er zoveel tijd was om vragen te stellen. En ook het uitwisselen van ervaringen met andere cursisten heeft me goed geholpen.

27 januari 2016
Rynke
Uit Dokkum

De eerste keer zwanger, wat een spannende tijd! Ik wilde me zo goed mogelijk voorbereiden en heb daarom alles gelezen wat ik kon vinden en heb natuurlijk ook de complete cursus gedaan. Het was gezellig (maar gelukkig geen theekransje!) en ik heb er ontzettend veel van geleerd.

19 januari 2016
De voordelen van Baby & Co
  • Praktische, duidelijke en eerlijke informatie
  • Cursussen op maat
  • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling
  • Nooit te laat met inschrijven
  • Vaak vergoed via aanvullend pakket zorgverzekeraar
  • Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!