Ervaringen met onze zwangerschapscursussen

Pascal & Nandi
Uit Tzummarum

Wij hebben twee keer een privécursus gehad van Olga. Olga weet ontzettend veel en kan zowel vertellen vanuit de theorie als de praktijk. Wij hebben Olga ervaren als een fijn en warm mens. Olga dankjewel! Dankzij jou gaan we de bevalling vol vertrouwen tegemoet :)

21 oktober 2019
Raja & Adithya
Uit Leeuwarden

I have done private course in English with my partner. Both the session was very informative and we became confident that we will have positive birth approach.
Olga was very friendly and explained the process of birthing,relaxation.
We especially loved this phrase "your body knows how to give birth".

Thanks Olga once again for the lovely course and we recommend it.

3 oktober 2019
Jochem en Kylie
Uit Heerenveen

Ik heb een privécursus gedaan met mijn vriend en dit is erg goed bevallen. Olga voelt goed aan waar je behoefte aan hebt en maakt de cursus erg persoonlijk, waardoor wij ons beiden veel zelfverzekerder voelen betreffende de bevalling.

26 september 2019
Sanne
Uit Grou

De Spraakwater cursus was voor mij echt een eye-opener. Ik ben de cursus begonnen omdat ik de bevalling best wel spannend vind. Ik ben niet iemand die alle boeken gaat lezen of heel internet afzoekt, een interactieve cursus leek mij daarom geschikt voor mij. En dat bleek ook zeker, ik heb zo ontzettend veel geleerd en ik had iedere week weer veel zin om naar de cursus avond te gaan.

Olga is een heel prettig persoon, ze weet waarover ze praat en geen vraag is te gek. Wat ik heel fijn vond is dat de cursus praktisch is ingesteld, het zijn geen presentaties, maar juist iedere avond verscheidene nieuwe ontwerpen die op een interactieve manier besproken worden. Tijdens deze avonden word je stap voor stap meegenomen in het proces van zwanger zijn, maar vooral de weg naar de bevalling toe en de geboorte op zichzelf.

Ik ben echt verrast door de informatie die wij hebben gekregen en vooral de mogelijkheden die er allemaal zijn. Er is een wereld voor mij open gegaan en ik kan zeggen dat ik met meer zekerheid de bevalling in zal gaan.

Wat mij betreft is de cursus dus een echte aanrader, zowel voor mensen die onzeker zijn als voor mensen die graag meer zouden willen weten over zwanger zijn, bevallen en en alle mogelijkheden en rechten die hier bij komen kijken.

26 september 2019
Sylvia
Uit Luinjeberd

Wij hebben de privécursus gedaan waarbij Olga 2 keer bij ons thuis kwam om ons te vertellen over de bevalling. Erg prettig om gewoon aan je eigen keukentafel dit hele proces door te nemen. Je kan daarbij alles vragen wat voor jou maar belangrijk is, wat het erg persoonlijk maakt! Ook voor mijn partner erg leuk om dat hij er zo direct bij betrokken was. Al met al echt een aanrader!

26 augustus 2019
Amarins
Uit Grou

Ik heb de cursus spraakwater in Akkrum gevolgd. Veel praktische info waar ik wat aan heb gehad gedurende de bevalling. Vragen konden elk moment gesteld worden wat erg prettig was. De informatie die tijdens de cursus is behandeld heeft Olga naderhand nog via de mail toegestuurd wat ik zelfs gedurende de weeën er nog eens bij heb gepakt.
Het zwemmen wat bij de cursus spraakwater in zit is ook erg leuk om te doen. Dit werd goed begeleid!

10 juli 2019
Sanne
Uit Grou

Ik heb de cursus spraakwater gevolgd in Akkrum. Echt een aanrader! Een uur theorie en daarna nog een uur zwemmen met allemaal leuke oefeningen in het water; een erg leuke afwisseling. Door de heldere theorie en goede tips zie ik de bevalling met vertrouwen tegemoet. Ook de partneravond was interessant en erg praktisch. Dankjewel Olga!

3 juli 2019
Elna
Uit Nes

Ik heb de cursus Spraakwater gevolgd in Akkrum. Het eerste uur bestaat uit oefeningen in het water en het tweede deel uit theorie. De 6 weken zijn voorbij gevlogen!
Het was niet alleen ontzettend leerzaam, maar het bracht ook veel gezelligheid met zich mee. Alles kon je bespreekbaar maken en geen enkele vraag was te veel. Olga geeft je veel positiviteit en zelfvertrouwen! Ik raad deze cursus iedereen zeker aan!
(Het zwemmen geeft je tevens echt een boost)

1 juli 2019
Anne-Wieke
Uit Jirnsum

Ik heb de cursus Spraakwater gedaan. Wat heb ik veel aan deze cursus gehad! Het zwemmen de oefeningen en ook zeker de "droge stof", was erg leerzaam en erg gezellig. Ga nu een stuk rustiger en wijzer de bevalling tegemoet.

2 juli 2019
Hieke
Uit Burgum

Ik heb de complete cursus gevolgd in Leeuwarden. Olga is goed in staat om de informatie op een duidelijke en leuke manier over te brengen. Ik heb veel informatie gekregen, zonder daardoor in paniek te raken. Olga heeft me meer vertrouwen gegeven in mijn eigen lichaam en me veel praktische tips gegeven. Er was veel ruimte om vragen te stellen of om je twijfels te uiten. De partneravond was ook prettig, mijn man vond de praktische tips fijn. Ik raad het anderen zeker aan.

21 mei 2019
Frerik & Priscilla
Uit Leeuwarden

Wij hebben een privé curcus gehad van Baby & Co. Wij zijn zeer tevreden.
Olga past de lesstof aan op wat jij wilt weten. En ze neemt je onzekerheid weg. Goeie oefeningen die je gemakkelijk thuis kan uitvoeren. We voelde ons op ons gemak en hebben twee fijne, leerzame ochtenden gehad. Super bedankt hiervoor Baby & Co!

4 april 2019
Myrthe
Uit Heerenveen

Hele leuke cursus! Ik heb de complete cursus gevolgd in Heerenveen. Veel praktische info en tips en heel veel ruimte voor het stellen van vragen. Erg leuk om dat samen met wat andere meiden te doen, zodat je ook ervaringen uit kunt wisselen. De partneravond was ook een succes, mijn vriend vond het prettig om net even wat extra info en tips te krijgen! Zeker een aanrader!

21 maart 2019
Hinke
Uit Beetsterzwaag

Ik heb de complete cursus in Drachten gevolgd. Een hele praktische cursus waarbij je een heleboel ‘tips en trics’ krijgt voor de bevalling en na de geboorte van je kindje. Olga is een hele deskundige, professionele begeleidster. Een aanrader!

4 januari 2019
Rinkje
Uit Bakhuizen

Vorige week was onze laatste avond van de complete cursus van Baby & Co in Bolsward. Wat ben ik blij dat ik me voor deze cursus heb aangemeld. Olga vertelt duidelijk en eerlijk wat je kunt verwachten. Niet alleen van de bevalling, maar ze geeft ook goede en bruikbare "tips & trics" die erg handig zijn tijdens de zwangerschap en voor als de baby geboren is.
Kortom; een leuke en leerzame cursus!

18 december 2018
Eefje
Uit Bolsward

Ik heb de complete cursus gevolgd in Bolsward. Ik vond het een hele fijne cursus. Heel veel leerzame theorie en praktijk, en een erg leuke groep. Dankjewel voor alles.

16 december 2018
Marle
Uit Leeuwarden

Olga is twee avonden bij ons thuis geweest voor een privé opfriscursus. Wij hebben dit als zeer waardevol ervaren. Olga heeft haar kennis en ervaring met ons gedeeld, waardoor er voor ons rust ontstaan is richting de bevalling. De ademhalings- en ontspanningsoefeningen die Olga mij leerde, werkten zo ontspannend dat ik de dagen nadat Olga bij ons was nog in een ontspannen roesje zat! Dankjewel Olga, wij gaan met vertrouwen de bevalling tegemoet!

25 oktober 2018
Maaike & Anne
Uit Harkema

Wij hebben ontzettend veel gehad aan de ‘spoedcursus’ van Baby & Co. In twee avonden zijn alle onderwerpen aan bod gekomen die belangrijk en leuk zijn om te weten voor, tijdens en na de bevalling. Dankzij Olga haar heldere en deskundige uitleg, voorbeelden uit de praktijk en leuke anekdotes, gaan we nu met veel zelfverzekerdheid de bevalling tegemoet. Olga, ontzettend bedankt voor de gezellige, leerzame avonden en goeie tips. Dikke aanrader voor iedere aanstaande papa en mama.

21 oktober 2018
Sanne
Uit Leeuwarden

Ik ben inmiddels bevallen en kijk er heel goed op terug. De quote die Olga mee gaf en voor mij ook wel centraal stond tijdens onze afspraken is ook hoe ik het heb ervaren tijdens de bevalling; 'My body knows how to give birth'. De ademhaling ging als vanzelf, iets wat ik vantevoren best wel spannend vond. Nogmaals bedankt, de cursus heeft zeker bijgedragen aan het vertrouwen in mijn lichaam en de situatie!

27 oktober 2018
Sanne & Hendrik
Uit Haulerwijk

Privécursus gehad van Olga bij ons thuis. Complete cursus met duidelijke informatie en ruimte voor eigen wensen en vragen. Echt een aanrader!

6 december 2018
Silvia & Tom
Uit Groningen

Olga is voor ons erg belangrijk geweest in de aanloop naar de geboorte van ons eerste kindje. De informatie waar wij naar zochten wist zij altijd op een duidelijke en prettige manier over te brengen (ook in het Engels)! Wij hebben door Olga een duidelijk beeld gekregen over de bevalling. Olga, bedankt voor je goede tips over ademhaling, ontspannen en het vertrouwen van mijn lichaam! Wij hebben genoten van je enthousiasme en passie voor je baan!

17 oktober 2018
De voordelen van Baby & Co
  • Praktische, duidelijke en eerlijke informatie
  • Cursussen op maat
  • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling
  • Nooit te laat met inschrijven
  • Vaak vergoed via aanvullend pakket zorgverzekeraar
  • Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!