Ervaringen

Ervaringen met onze cursussen, webinars en doulabegeleiding

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen en koppels? Lees hier dan alle reviews. Heb je al een cursus of webinar bij ons gevolgd of heb je Olga als doula bij je bevalling gehad en wil je graag laten weten wat je er van vond? Deel dan je ervaring in het contactformulier hiernaast. 

Deel je ervaring

Janita

Na even twijfelen, heb ik mij uit eindelijk toch ingeschreven bij de cursus van Olga. Ik dacht dat is veel te zweverig. Dat is het dus totaal niet. Olga geeft duidelijke, praktische informatie. Daarnaast wil ze je graag helpen om zo relaxt mogelijk naar de bevalling toe te werken. Ik kan het zeker aanraden!

Caroline

Echt een aanrader. De lessen zijn informatief wat mij rust gaf en alle ruimte om te vragen waar bij de verloskundige niet altijd de tijd voor is.

Caroline

Mooie borstvoedingscursus. Gedreven om de meest voorkomende misvattingen uit de wereld te helpen en ons eerlijk voor te bereiden op wat komen gaat. Voor nieuwe aanstaande moeders echt een must al zeg ik het zelf!

Aurora

De webinar over borstvoeding vond ik heel erg interessant. Veel praktische info en nuttige video’s. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg ruimte voor vragen.

Arianne

Via Baby & Co een zwangerschapscursus gevolgd, en nu ook een online borstvoedingscursus. Super leerzaam en echt een aanrader! Ik ben er in elk geval klaar voor, nu nog wachten wanneer de kleine zich meldt. Thanks Olga en Angelique!

Rennie

Hele fijne ‘nuchtere’ cursus. Ondanks dat door corona het allemaal online moest, vond ik het erg leerzaam en kijk ik nu minder tegen de bevalling op. Fijne manier om je er een beetje op voor te bereiden. Ook neemt Olga de tijd ervoor, wat ik ook altijd heel fijn vind.

Marit

Ik heb de cursus echt als leuk en leerzaam ervaren. Olga is een lieve vrouw die duidelijk spreekt en prettig is om naar te luisteren. Ze deelt haar expertise graag en met plezier.Ze geeft tips en denkt mee in iedere situatie. Ik heb al een kindje maar ik heb erg veel geleerd met deze cursus. We hadden de meetings online en dat ging goed en hebben elkaar leuk leren kennen. Hopelijk zien we elkaar gauw in het echt! Bedankt Olga!

Hanneke

Wij hebben bij Baby & Co de privécursus gevolgd. Olga heeft ons goed voorbereid op de bevalling. Ze nam alle tijd voor ons en liet met plaatjes en divers attributen zien wat er bij een geboorte komt kijken. Tijdens de bevalling hebben we beide hier veel aan gehad. Bij de bevalling herkenden we veel dingen uit de cursus wat rust gaf. Ook hebben we allebei veel aan de handvaten gehad die we gekregen hadden voor o.a. het opvangen van de weeën en het ondersteunen van een bevallende vrouw. Ik heb een hele mooie bevalling gehad, waarvan ik zeker weet dat dit mede door het volgen van deze cursus kwam. Olga, nogmaals heel erg bedankt!

Lisanne

Een hele fijne, duidelijke en nuchtere cursus gevolgd bij Olga. Helaas konden we fysiek niet samen komen, online ging het net zo goed en leuk. Veel praktische informatie waarbij we veel handvatten hebben gekregen. Tevens was er genoeg ruimte voor vragen en suggesties en het geeft je een fijn en gerust gevoel. Bedankt Olga!