Ervaringen

Ervaringen met onze cursussen, webinars en doulabegeleiding

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere vrouwen en koppels? Lees hier dan alle reviews. Heb je al een cursus of webinar bij ons gevolgd of heb je Olga als doula bij je bevalling gehad en wil je graag laten weten wat je er van vond? Deel dan je ervaring in het contactformulier hiernaast. 

Deel je ervaring

Froukje

Samen met mijn partner hebben we een weekend cursus gevolgd bij Olga. Een enorm leerzame dag gehad. Beknopte en praktische informatie gekregen en de partner wordt er ook erg bij betrokken. Op deze manier hebben ik en mijn partner dezelfde info wat ook weer leuke gesprekken oplevert na de cursus. We staan nu veel zelfverzekerder in de periode die komen gaat!

Ester en Bert

Super ervaring, fijn om dit ook samen te doen en naar te luisteren, veel handvaten gekregen, ga wat zekerder naar de bevalling kijken, de info via mail is ook erg handig zodat we dit samen nog even door kunnen kijken.Wat een leuke, fijne vrouw is Olga.TOP!

Jolanda en Bauke

Wij hebben de begeleiding van Olga als heel betrokken, professioneel en warm ervaren. Het heeft ons vertrouwen gegeven voor en tijdens de bevalling en we kijken daardoor heel positief terug op de bevalling. Heel fijn hoe Olga kijkt naar wie je bent, de tijd voor je neemt en op alle momenten er voor je is. Zowel de cursus als de begeleiding als Doula kunnen we iedereen aanbevelen.

Akkeline

Wat een ontzettend fijne, heldere en waardevolle cursus heb ik gehad! De informatie die je krijgt is uitgebreid en geeft een duidelijk beeld van de vele mogelijkheden die er zijn tijdens, maar ook na de bevalling. Olga zorgt er echt voor dat je met meer (zelf)vertrouwen deze spannende periode tegemoet gaat!

Annick

Via de buren hoorden we van deze cursus. We waren vooral geïnteresseerd over het feit dat het met de partner was en het geen ‘puf’ cursus zou zijn. We vonden het een leerzame en interessant cursusdag op 1 zaterdag!

Jorien

Wij hebben de weekendcursus gevolgd. In een halve dag wordt alles besproken om je voor te bereiden op de bevalling , zeer nuttige cursus zodat je weet wat je te wachten staat! Wat we vooral meenemen is de mate van regie tijdens de bevalling en de handige, praktische tips voor de partner.

Renee

Wij hebben deelgenomen aan een zaterdagcursus en bad bevallingscursus. Echt een aanrader om te doen. Gemoedelijk, gezellig, ruimte voor een lach en een traan, realistisch, recht door zee. Mijn man en ik gaan beide vol vertrouwen mijn bevallig tegemoet.

Merle

Als je op zoek bent naar een cursus met een nuchtere inslag dan ben je bij Baby & co aan het juiste adres. Praktische tips, geen gedraai om onderwerpen heen en met elkaar in gesprek. Ik ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb en dat er een partneravond was zonder puffen. We gaan met meer vertrouwen de laatste weken van de zwangerschap in en gaan meer voorbereid de bevalling in

Carucha

Na een tijd twijfelen en zoeken naar een cursus die niet zweverig is maar wel veel en praktische informatie geeft om de zwangerschap en vooral bevalling zo relaxt mogelijk door te kunnen, bij Olga terecht gekomen. Zeker een onwijze aanrader! Zelfs mijn partner kijkt na de partnerles uit naar de bevalling.