Spraakwater

Zwangerschapscursus- en zwemmen in één!

In verband met de richtlijnen rondom het Coronavirus is het momenteel nog niet mogelijk om Spraakwater aan te bieden. Zodra hierin verandering komt vermelden wij dat hier en op Social Media! Het is wel mogelijk om een complete cursus (maar dan zonder het zwemmen) in Akkrum te volgen.

Spraakwater!
Waarom ‘spraakwater’? De avond bestaat uit twee delen (spraak en water). We starten de avond met info over bevallen. Tijdens dit cursusdeel van Baby & Co ontvang je eerlijke en betrouwbare informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling. Niets zweverigs, maar lekker nuchter, praktisch én positief! Je volgt de cursus met andere zwangeren. Er is voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen en ook voor eigen inbreng/vragen. Tevens is er een partneravond. Tijdens deze avond ontvangen zij praktische tips over hoe zij jou het beste kunnen ondersteunen tijdens de bevalling. Na de geboorte van alle babies komen we nog een keer bij elkaar om alle ervaringen uit te wisselen en elkaars babies te bewonderen!

Het tweede deel van de avond is in het zwembad. Er wordt aandacht besteed aan conditionele vormen en er worden oefeningen gedaan om de spieren te versterken. Daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning.

Dit leer je

€197,-

Locaties

Verloskundigenpraktijk it Bertehûs
Leppedyk 37
8491 GJ Akkrum

Tijdstip: 19.00 uur tot 21.00 uur

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van Baby & Co

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Bekijk meer zwangerschapscursussen

Complete cursus

Praktische, positieve en eerlijke informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling samen met andere zwangeren.

7 bijeenkomsten

Privécursus

Weinig tijd, speciale wensen, cursus op maat of al snel uitgerekend? Boek dan een privécursus!

2 bijeenkomsten

Weekendcursus

Praktisch, gezellig en compleet! In 1 zaterdag ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Inclusief lunch én samen met je partner.

1 bijeenkomst

"Olga geeft je veel positiviteit en zelfvertrouwen. Het was niet alleen ontzettend leerzaam, maar ook heel gezellig. Het zwemmen geeft je tevens echt een boost!"
Elna
Nes

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!