Spraakwater

Zwangerschapscursus- en zwemmen in één!

Dit leer je

€252,-

  • dinsdag 18 juni 2024 VOL
  • dinsdag 10 september 2024
  • dinsdag 12 november 2024

Alle bijeenkomsten zijn van 19.00 uur21.00 uur

Locatie

Sportstad Heerenveen
Abe Lenstraboulevard 23Q
8448 JA Heerenveen

Cursusdata:

Start cursus: dinsdag 14 mei 2024
Laatste bijeenkomst: maandag 17 juni 2024

Start cursus: dinsdag 18 juni 2024
Laatste bijeenkomst: donderdag 18 juli 2024

Start cursus: dinsdag 10 september 2024
Laatste bijeenkomst: dinsdag 15 oktober 2024

Start cursus: dinsdag 12 november 2024
Laatste bijeenkomst: dinsdag 17 december 2024

Tijdstip: 19.00-21.00 uur

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Spraakwater!

Waarom ‘spraakwater’? De avond bestaat uit twee delen (spraak en water). We starten de avond met het actieve deel in het zwembad. Er wordt aandacht besteed aan conditionele vormen en er worden oefeningen gedaan om de spieren te versterken. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning.

Na het actieve deel volgt uitgebreide info over alles rondom de bevalling. Tijdens dit cursusdeel van Baby & Co ontvang je eerlijke en betrouwbare informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling. Niets zweverigs, maar lekker nuchter, praktisch én positief! Je volgt de cursus met andere zwangeren. Er is voldoende ruimte om ervaringen met elkaar te delen en ook voor eigen inbreng/vragen. Tevens is er een partneravond. Tijdens deze avond ontvangen zij praktische tips over hoe zij jou het beste kunnen ondersteunen tijdens de bevalling. Na de geboorte van alle baby’s komen we nog een keer bij elkaar om alle ervaringen uit te wisselen en elkaars baby’s te bewonderen!

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten; 5 cursusavonden inclusief zwemmen, een partneravond, een online borstvoedingsavond en een terugkombijeenkomst. Ook kun je als cursist gratis deelnemen aan het webinar over bevallen in bad.

De voordelen van Baby & Co

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Bekijk meer zwangerschapscursussen

Complete cursus

Praktische, positieve en eerlijke informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling samen met andere zwangeren.

7 bijeenkomsten

Privécursus

Weinig tijd, speciale wensen, cursus op maat of al snel uitgerekend? Boek dan een privécursus!

2 bijeenkomsten

Weekendcursus

Praktisch, gezellig en compleet! In 1 zaterdag ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Inclusief lunch én samen met je partner.

1 bijeenkomst

"Olga geeft je veel positiviteit en zelfvertrouwen. Het was niet alleen ontzettend leerzaam, maar ook heel gezellig. Het zwemmen geeft je tevens echt een boost!"
Elna
Nes

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw