Over Baby & Co

Maak kennis met Baby & Co

Baby & Co biedt cursussen gericht op de bevalling en de periode daarna. Een tijd waarin er veel verandert en van alles voor het eerst is. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om juist dan informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past. Elke aanstaande ouder heeft immers andere wensen en andere vragen. Daarom kies je bij Baby & Co de cursus die bij jou past. Van een privécursus, tot een weekendcursus of een complete cursus: Baby & Co biedt het allemaal. Ook kun je bij Baby & Co terecht voor diverse webinars en voor de verhuur van bevalbaden en geboortetens.

Olga ter Hart is het gezicht achter Baby & Co. Zelf trotse mem van 3 jongens (16, 14 en 11) en mede door deze geboortes geïnspireerd geraakt om meer vrouwen te ondersteunen bij hun zwangerschap en bevalling. Positief en praktisch is hoe Olga de cursussen vorm geeft. Naast het geven van cursussen is Olga ook actief als doula (geboortecoach).

De voordelen van Baby & Co

Babyenco_USP

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting.

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren, want de baden zijn erg gewild! 

Bevalbad verhuurpagina
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over ons aanbod?

Neem dan contact met ons op. We zijn altijd bereikbaar en doen er alles aan om te zorgen je goed voorbereid aan de bevalling begint.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw