Cursussen

Onze zwangerschapscursussen

Complete cursus

Praktische, positieve en eerlijke informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling samen met andere zwangeren. Inclusief borstvoedingsvoorlichting en terugkombijeenkomst.

7 bijeenkomsten

Privécursus

Weinig tijd, speciale wensen, cursus op maat of al snel uitgerekend? Boek dan een privécursus!

2 bijeenkomsten

Weekendcursus

Praktisch, gezellig en compleet! In 1 zaterdag ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Inclusief lunch én samen met je partner.

1 bijeenkomst

Complete cursus samen

Nuchtere, praktische en positieve complete cursus samen met je partner in drie avonden. Samen voorbereiden op één van de mooiste avonturen in jullie leven!

4 bijeenkomsten

Spraakwater

Een complete zwangerschapscursus én zwangerschapszwemmen in één. Eerst de theorie en daarna heerlijk ontspannen in het warme water.

7 bijeenkomsten

Opfriscursus

Al een keer eerder een cursus gevolgd, maar toch je kennis nog even ophalen? Dat kan met onze opfriscursus!

1 bijeenkomst

De voordelen van Baby & Co

Babyenco_USP

Praktische, duidelijke en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Vaak vergoed via aanvullend zorgpakket

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Wij organiseren ook webinars

Bij Baby & Co kun je nu ook webinars volgen! In 1 avond helemaal op de hoogte over het onderwerp waar jij meer informatie over zoekt. Zo kun je bij Baby & Co een webinar volgen over bevallen in bad of over borstvoeding. Houd onze site in de gaten want het aanbod gaat nog verder uitbreiden!
"De cursus bevat ontzettend veel nuttige info en goede handvaten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu een stuk rustiger en minder angstig naar de bevalling uitkijk!"
Beppie
Leeuwarden

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting.

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren, want de baden zijn erg gewild! 

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw