Verhuur

Verhuur

Bij Baby & Co kun je ook terecht voor de huur van een bevalbad, CUB of Tens. Zowel het bevalbad als de Tens worden steeds vaker ingezet tijdens bevallingen en dat is niet voor niets! Wij vinden het erg belangrijk dat je precies weet hoe je de producten kunt gebruiken, dus je ontvangt altijd een uitgebreide instructie als je besluit iets te huren bij Baby & Co.

De voordelen van Baby & Co

Babyenco_USP

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Wij organiseren ook webinars

Bij Baby & Co kun je nu ook webinars volgen! In 1 avond helemaal op de hoogte over het onderwerp waar jij meer informatie over zoekt. Zo kun je bij Baby & Co een webinar volgen over bevallen in bad of over borstvoeding. Houd onze site in de gaten want het aanbod gaat nog verder uitbreiden!

"Olga bezit over veel kennis, is deskundig en zorgvuldig. Daarnaast heeft de cursus ons meer zekerheid gegeven. Het is een fijn gevoel om zelfverzekerd de bevalling in te gaan. "
Thirza & Sjors
Koudum

Een greep uit onze cursussen

Complete cursus

Praktische, positieve en eerlijke informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling samen met andere zwangeren. Inclusief borstvoedingsvoorlichting en terugkombijeenkomst.

7 bijeenkomsten

Privécursus

Weinig tijd, speciale wensen, cursus op maat of al snel uitgerekend? Boek dan een privécursus!

2 bijeenkomsten

Weekendcursus

Praktisch, gezellig en compleet! In 1 zaterdag ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Inclusief lunch én samen met je partner.

1 bijeenkomst