Weekendcursus

Weekendcursus

Samen met je partner voorbereiden op de geboorte van jullie kindje? Dan is de weekendcursus iets voor jullie! Je volgt de cursus samen in een groep met 6-8 andere stellen. De cursus wordt gegeven in Leeuwarden en in Akkrum (centraal gelegen in Friesland en op slechts 3 minuten van de A32). De cursus is inclusief een heerlijke lunch en uiteraard koffie/thee en lekkere hapjes.

In 1 zaterdag vertellen we alles over de zwangerschap en de bevalling. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en delen van ervaringen. En misschien om je partner alvast gerust te stellen, tijdens deze dag wordt er NIET samen gepuft ;-). Wel geven we veel praktische tips. Kortom, een fijne dag voor jullie samen waarna jullie helemaal klaar zijn voor de geboorte van jullie kindje!

Tip: meld je tijdig aan, de cursussen zitten altijd snel vol! Mocht de datum van jouw voorkeur al vol zitten, maar wil je wel een plekje op de wachtlijst? Stuur dan een berichtje via het contactformulier!

Tijdens de cursus van Baby & Co ontvang je eerlijke en betrouwbare informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling. Niets zweverigs, maar lekker nuchter, praktisch én positief! Je volgt de cursus met andere zwangeren. Er is alle ruimte om ervaringen met elkaar te delen en ook voor eigen inbreng/vragen. Tevens is er een partneravond. Tijdens deze avond ontvangt je partner veel praktische tips over hoe hij/zij jou het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. En misschien om je partner alvast gerust te stellen, tijdens deze avond wordt er NIET samen gepuft ;-)! Als alle baby’s geboren zijn volgt nog een terugkombijeenkomst om elkaars baby’s te bewonderen en ervaringen uit te wisselen.

 

Dit leer je

€142,-

 • zaterdag 2 maart 2024 – Leeuwarden
 • zaterdag 20 april 2024 – Leeuwarden
 • zaterdag 25 mei 2024 – Leeuwarden
 • zaterdag 13 juli 2024 – Leeuwarden
 • zaterdag 14 september 2024 – Leeuwarden
 • zaterdag 19 oktober 2024 – Leeuwarden
 • zaterdag 30 november 2024 – Leeuwarden


  A
  lle bijeenkomsten zijn van 10.00 uur tot ca. 15.00 uur.

Locaties

Verloskundigenpraktijk it Bertehûs
Leppedyk 37
8491 GJ Akkrum

Cursusdata:


Tijdstip: 10.00 – ca. 15.00 uur

Voel Je Goed Centrum
Fonteinland 7
8913 CZ Leeuwarden

Cursusdata:
zaterdag 2 maart 2024
zaterdag 13 april 2024
zaterdag 25 mei 2024
zaterdag 13 juli 2024
zaterdag 14 september 2024
zaterdag 19 oktober 2024
zaterdag 30 november 2024

Tijdstip: 10.00 – ca. 15.00 uur

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van Baby & Co

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Wij organiseren ook webinars

Bij Baby & Co kun je nu ook webinars volgen! In 1 avond helemaal op de hoogte over het onderwerp waar jij meer informatie over zoekt. Zo kun je bij Baby & Co een webinar volgen over bevallen in bad of over borstvoeding. Houd onze site in de gaten want het aanbod gaat nog verder uitbreiden!

"Wij vonden het een leuke en leerzame dag met veel informatie waar je ook daadwerkelijk iets mee kunt. Daarnaast was er veel ruimte voor vragen en ontstond er een mooi groepsproces."
Christina & Falko
Stiens

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!