Rebozo massage

Rebozo massage

Al voor de zwangerschap stel je je lijf open om een kindje te mogen ontvangen. Dit openstellen gebeurt zowel op fysiek als energetisch niveau. Misschien denk je nu al, ‘wat zweverig!’. Toch nodig ik je ook dan graag uit om verder te lezen, want mijn ervaring is dat eigenlijk iedereen de Rebozo massage als heel prettig ervaart, ongeacht hoe spiritueel je wel of niet zou zijn. 

Tijdens de zwangerschap geef je je kindje ruimte in je buik om te mogen groeien. En tijdens de geboorte open je je lichaam letterlijk om je kindje geboren te laten worden. Het Rebozo sluitingsritueel kan je helpen weer dichter bij jezelf te komen, de bevalling een plek te geven, een periode af te sluiten en een nieuwe start te maken. Ook na een miskraam of stilgeboorte kan een Rebozo sluitingsmassage ondersteuning bieden. Ook als je niet bent bevallen kan het ritueel heel fijn zijn. Er kunnen dingen gebeuren in je leven waardoor je uit balans raakt. Door de sluitingsmassage ga je ervaren dat je de grenzen van je lichaam weer beter herkent, dichter bij jezelf komt en een nieuwe start kunt maken.

Wat is een Rebozo sluitingsmassage?

De Rebozo massage is een techniek die uitgevoerd wordt met Mexicaanse geweven doeken. In Mexico wordt dit al eeuwen toegepast door vroedvrouwen. De massage zorgt voor ontspanning, geborgenheid en innerlijke rust. Je zult heel zachtjes worden gewiegd, gemasseerd en gesloten worden in de doeken. Voor de beste ervaring zijn hiervoor twee paar handen nodig. Samen met mijn lieve collega Klaziena van der Meulen verzorg ik het ritueel. We stemmen het geheel op jouw wens af en indien je het fijn vindt kunnen we zachte muziek afspelen, kaarsjes branden en gebruik maken van heerlijke aromatherapie.

Het ritueel

* We starten met het drinken van een kruidenthee die stimulerend werkt
op de heling en we luisteren naar jouw geboorteverhaal.

* We maken een kruidenbad voor je klaar waar je 20 minuten in mag ontspannen zodat je hele lichaam geopend wordt. Ook als je geen bad hebt kun je dit stuk van het ritueel ondergaan.
* Na het bad ontvang je van 4 handen een heerlijke massage met helende en ontspannende oliën die je fysiek en emotioneel ondersteunen.
* Aansluitend ontvang je de Rebozo sluitingsmassage. Je laat alles los wat niet in jouw lijf hoort om je als herboren te voelen wanneer de doeken weer geopend worden.

Investering

€ 297,- voor een 2,5 tot 3 uur durend ritueel

We komen op een voor jou geschikt moment bij je aan huis waar je je in je eigen vertrouwde omgeving kunt overgeven aan dit ritueel. Het is belangrijk dat er een vertrouwd persoon aanwezig is die zorg kan dragen voor je kindje, zodat jij je volledig kunt ontspannen. Uiteraard kun je je kindje tussendoor (borst)voeding geven of kolven. Gun jij jezelf dit mooie kado?

Rebozo massage
"Bij aanvang wist ik niet goed wat ik kon verwachten maar ik werd meteen op mijn gemak gesteld door beide dames. Met heel veel liefdevolle aandacht voerden zij de massagetechniek uit. Hierdoor kon ik helemaal ontspannen en dieper in mezelf keren. Wat een fijn moment voor jezelf! De massage werkt ook echt dieper door, op verschillende lagen. Een mooi kado voor jezelf of iemand anders, na een bevalling of om een periode af te sluiten!"
Paulien
Akkrum