Complete Cursus samen

Complete Cursus samen

Nieuw bij Baby&CO; de Complete Cursus Samen! Zoals het woord het ook al zegt, deze cursus volg je helemaal samen met je partner. Tijdens deze cursus van Baby & Co ontvang je eerlijke en betrouwbare informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling. Niets zweverigs, maar lekker nuchter, praktisch én positief!

Wat we niet gaan doen in deze cursus;
* samen puffen (maar je leert wél alles over ontspanning & ademhaling)
* horrorverhalen bespreken (maar wél wat anders kan gaan tijdens je bevalling)
* een theekransje houden (maar wél interactief alle nuttige info rondom geboorte bespreken)

Tijdens deze avonden ontvang je als partner veel praktische tips over hoe je het beste kunt ondersteunen tijdens de bevalling, hoe je een rots in de branding kunt zijn.  De complete cursus samen wordt gegeven in een kleine, fijne groepssetting van max. 4-5 stellen. Deze avonden zijn ook heel geschikt als je een tweede of volgend kindje verwacht en alle kennis wilt opfrissen (en je hoort zeker weten ook genoeg nieuws!)

De cursus bestaat uit 3 live avonden van 2 uur per avond (met lekkere thee/koffie) en (on)gezonde hapjes. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een online borstvoedingsvoorlichting en voorlichting over bevallen in bad bij te wonen. 

Dit leer je

€222,-

  • donderdag 26 september 2024

Alle bijeenkomsten zijn van 19.3021.30 uur.

Locaties

Verloskundigenpraktijk It Bertehus
Oan it Alddjip 5
9005 MG Wergea

Cursusdata:

Start cursus: donderdag 23 mei 2024
Laatste bijeenkomst: donderdag 6 juni 2024

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met op ons.

De voordelen van Baby & Co

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Wij organiseren ook webinars

Bij Baby & Co kun je nu ook webinars volgen! In 1 avond helemaal op de hoogte over het onderwerp waar jij meer informatie over zoekt. Zo kun je bij Baby & Co een webinar volgen over bevallen in bad of over borstvoeding. Houd onze site in de gaten want het aanbod gaat nog verder uitbreiden!

"Ik was blij verrast door de online cursus. Olga geeft duidelijke en eerlijke informatie waardoor ik nu met meer vertrouwen de bevalling in ga"
Rixt
Grou

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw