Opfriscursus

Opfriscursus

Al een keer eerder een cursus gevolgd, maar toch je kennis nog even ophalen? Dat kan met onze opfriscursus!

De informatie is vooral gericht op deze laatste weken van je zwangerschap en de geboorte van je kindje, die nu snel dichterbij komt. Je leert alles wat je kunt én mag verwachten rondom de bevalling. Hoe je je geboorteplan kunt schrijven. Hoe de hormonen werken. Hoe je door middel van ontspannings- en ademhalingstechnieken minder pijn ervaart. Hoe je door het aannemen van bepaalde houdingen de geboorte van je kind sneller kunt laten vorderen. Kortom, alles wat je wilt weten om positief te kunnen terugkijken op de geboorte van je kindje.

Uiteraard is er veel ruimte voor eigen inbreng. De cursus wordt bij jou thuis gegeven en duurt 2,5 uren. Is er toch meer tijd nodig? Een extra afspraak is altijd mogelijk!

Dit leer je

€142,-

Locaties

Aanvang: In overleg

Toggle Inhoud

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van Baby & Co

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Bekijk meer zwangerschapscursussen

Complete cursus

Praktische, positieve en eerlijke informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling samen met andere zwangeren. Inclusief borstvoedingsvoorlichting en terugkombijeenkomst.

7 bijeenkomsten

Privécursus

Weinig tijd, speciale wensen, cursus op maat of al snel uitgerekend? Boek dan een privécursus!

2 bijeenkomsten

Weekendcursus

Praktisch, gezellig en compleet! In 1 zaterdag ben je helemaal voorbereid op de bevalling. Inclusief lunch én samen met je partner.

1 bijeenkomst

"De ademhalings- en ontspanningsoefeningen die Olga mij leerde, werkten zo ontspannend dat ik de dagen nadat Olga bij ons was nog in een ontspannen roesje zat! Dankjewel Olga, wij gaan met vertrouwen de bevalling tegemoet!"
Marle
Leeuwarden

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw