Privécursus

Zwangerschapscursus op maat!

Weinig tijd of ben je al bijna uitgerekend? Een eerdere negatieve bevallingservaring? Specifieke wensen? Of wil je de gehele cursus graag samen met je partner volgen? Dan is de privécursus iets voor jou!

In twee bijeenkomsten van twee uur tijd per keer besteden we aandacht aan datgene wat jullie willen leren. Wanneer en waar het jullie uitkomt. Ook als je al eerder bent bevallen is de privécursus bijzonder geschikt. Je weet dan vaak precies waar je vragen liggen en wat je eventueel anders zou willen tijdens deze bevalling. Kortom, met de privécursus ben je altijd goed voorbereid. Als je een privécursus boekt, mag je de webinars borstvoeding en bevallen in bad gratis meekijken!

Vaak zijn 2 bijeenkomsten van 2 uren al voldoende om je een goede voorbereiding te geven. Je kunt altijd extra bijeenkomsten bijboeken, de prijs van een extra bijeenkomst is 111 euro.


€242,-

Locaties

Aanvang in overleg

Aanvang in overleg

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit leer je

De voordelen van Baby & Co

fav_babyenco_Tekengebied 1

Praktische, heldere en eerlijke informatie

fav_babyenco_Tekengebied 1

Cursussen op maat

fav_babyenco_Tekengebied 1

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

fav_babyenco_Tekengebied 1

Nooit te laat met inschrijven

fav_babyenco_Tekengebied 1

Hoog gewaardeerd door onze klanten

fav_babyenco_Tekengebied 1

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Wij organiseren ook webinars

Bij Baby & Co kun je nu ook webinars volgen! In 1 avond helemaal op de hoogte over het onderwerp waar jij meer informatie over zoekt. Zo kun je bij Baby & Co een webinar volgen over bevallen in bad of over borstvoeding. Houd onze site in de gaten want het aanbod gaat nog verder uitbreiden!

"Olga heeft een nuchtere, eerlijke en warme kijk op zwangerschap en bevalling, met oog voor de partner. We hebben de tools gekregen om er een zo mooi mogelijke ervaring van te maken."
Amarins
Leeuwarden

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!