Webinar bevallen in bad

Voorlichting bevallen in bad

Overweeg je om in bad te bevallen, maar wil je meer weten over wat er bij komt kijken? We vertellen je alles over de vele voordelen, hoe het werkt, tips & tricks en er is ruimte voor al je vragen.

Bij Baby & Co zijn we heel enthousiast over bevallen in water en dit enthousiasme delen we graag met jou! Bevallen in water kent vele voordelen. Zo ontspant het warme water en hierdoor werkt het vaak enorm pijnstillend. Het water geeft je meer bewegingsruimte, wat een gunstige invloed heeft op je bevalling ( zo verlopen badbevallingen gemiddeld sneller). En de overgang voor je kindje verloopt heel zacht en geleidelijk. Er zijn nog meer voordelen, maar deze hoor je op de avond zelf. Heeft je partner nog zijn of haar twijfels bij een watergeboorte? Of wil hij /zij ook meer weten over bevallen in bad? Ook je partner is van harte welkom!

Als je de info-avond hebt bijgewoond, bieden wij je 10% korting op de huur van een bevalbad als je besluit om een bevalbad te gaan huren. Je betaalt dan geen € 150 maar slechts € 135 inclusief alle toebehoren!

Dit leer je
  • De voordelen van bevallen in water.
  • Praktische tips.
  • Hoe werkt het?
Locaties

online

  • Start
  • Laatste bijeenkomst
Aanvang: 19.30 - 20.30 uur
Webinar bevallen in bad 1 bijeenkomst
Schrijf je in

Liever telefonisch inschrijven? Bel 06 130 26 369.