Maak kennis met Baby & Co

Baby & Co biedt cursussen gericht op de bevalling en de periode daarna. Een tijd waarin er veel verandert en van alles voor het eerst is. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om juist dan informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past.

Elke aanstaande ouder heeft immers andere wensen en andere vragen. Daarom kies je bij Baby & Co de cursus die bij jou past. Van een privécursus, tot een korte cursus of een complete scholing: Baby & Co biedt het allemaal.

Voor een goede start voor jou en je kind biedt Baby & Co ook cursussen en thema-ochtenden. We kunnen je bijvoorbeeld veel vertellen over babytaal, de voordelen van een draagdoek en babymassage. Ook tijdens de maandelijkse themaochtenden behandelen we allerlei onderwerpen die interessant zijn voor jonge ouders.

Wij gunnen jou een geweldige zwangerschap en kraamtijd. We begeleiden jou graag in deze bijzondere periode.

"Wij gunnen je een zwangerschap en kraamtijd om van te genieten en begeleiden jou graag in deze bijzondere periode."

Natasja Kuiper, Baby & Co
Onze docenten
Angelique Brouwer

Lactatiekundige én docent, dat is Angelique. Ze geeft de complete cursus en een groot deel van de borstvoedingsvoorlichtingen in Friesland. Volgens Angelique is een goede voorlichting voor de bevalling het halve werk! Angelique werkt voor zowel Baby & Co als zelfstandige lactatiekundige en geeft veel cursisten ook na de bevalling de nodige ondersteuning.

Natasja Kuiper

Natasja regelt alle aanmeldingen, beantwoordt binnenkomende vragen en vindt oplossingen voor late aanmeldingen of bijzondere verzoeken. Ook draagt Natasja zorg voor de kwaliteit, regelt de intervisies en vergaderingen van het team en zorgt voor contracten met de zorgverzekeraars. Daarnaast geeft zij les aan de landelijke opleiding Samen Bevallen in Amersfoort, waardoor de kwaliteit in Baby & Co. gewaarborgd is, en de docenten altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

De voordelen van Baby & Co
  • Alle expertise in huis (van lactatiekundige tot zwangerschapsmasseur).
  • Goede samenwerking met lokale aanbieders.
  • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling.
  • Nooit te laat met inschrijven.
  • Cursussen op maat
  • Een duidelijke en praktische cursus, geen theekransje.
...Altijd bij jou in de buurt