Maak kennis met Baby & Co

Baby & Co biedt cursussen gericht op de bevalling en de periode daarna. Een tijd waarin er veel verandert en van alles voor het eerst is. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om juist dan informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past.

Elke aanstaande ouder heeft immers andere wensen en andere vragen. Daarom kies je bij Baby & Co de cursus die bij jou past. Van een privécursus, tot een korte cursus of een complete scholing: Baby & Co biedt het allemaal.

Voor een goede start voor jou en je kind biedt Baby & Co ook cursussen en thema-ochtenden. We kunnen je bijvoorbeeld veel vertellen over babytaal, de voordelen van een draagdoek en babymassage. Ook tijdens de maandelijkse themaochtenden behandelen we allerlei onderwerpen die interessant zijn voor jonge ouders.

Wij gunnen jou een geweldige zwangerschap en kraamtijd. We begeleiden jou graag in deze bijzondere periode.

"Wij gunnen je een zwangerschap en kraamtijd om van te genieten en begeleiden jou graag in deze bijzondere periode."

Natasja Kuiper, Baby & Co
Onze docenten
Irma Hoogland

In Noord-Holland (Zwaag, Heerhugowaard en omstreken) verzorgt Irma de complete cursus en op verzoek ook de Last minute cursus. Irma is opgeleid als Mensendieck-therapeut en biedt haar cursisten ook vanuit die expertise extra ondersteuning. Ook ons eigen docententeam wordt door Irma bijgeschoold op het gebied van Mensendieck.

Angelique Brouwer

Lactatiekundige én docent, dat is Angelique. Ze geeft de complete cursus en een groot deel van de borstvoedingsvoorlichtingen in Friesland. Volgens Angelique is een goede voorlichting voor de bevalling het halve werk! Angelique werkt voor zowel Baby & Co als zelfstandige lactatiekundige en geeft veel cursisten ook na de bevalling de nodige ondersteuning.

Natasja Kuiper

Natasja regelt alle aanmeldingen, beantwoordt binnenkomende vragen en vindt oplossingen voor late aanmeldingen of bijzondere verzoeken. Ook draagt Natasja zorg voor de kwaliteit, regelt de intervisies en vergaderingen van het team en zorgt voor contracten met de zorgverzekeraars. Daarnaast geeft zij les aan de landelijke opleiding Samen Bevallen in Amersfoort, waardoor de kwaliteit in Baby & Co. gewaarborgd is, en de docenten altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn.

Janet Pebesma

Janet is lactatiekundige (freelance en voor Baby & Co) en geeft borstvoedingsvoorlichting binnen de complete- en de Last minute cursus. Janet werkt ook in het ziekenhuis van Drachten op de obstetrie, verlos- en kraamafdeling. Zij weet dus precies hoe het gaat met een bevalling in het ziekenhuis en zorgt ervoor dat alle andere docenten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Lactatiekundigen Baby & Co

Roxane, Jacqueline, Janet en Lonneke zijn onze lactatiekundigen. Hen kom je tegen tijdens de bijeenkomst over borstvoeding, die inbegrepen is bij alle cursussen. De dames hebben veel ervaring en kennis over -natuurlijk- borstvoeding, maar ook over zwangerschap en bevallen.

Olga ter Hart

In Heerenveen en Bolsward kom je Olga tegen. Olga is doula (geboortecoach). Als doula begeleidt je vrouwen tijdens de bevalling, zij kan je dan ook veel vertellen over hoe je de weeën kunt opvangen en hoe je je kunt ontspannen tijdens de baring. Goede informatie, goed voorbereid zijn en goed ontspannen bevorderen jouw bevalling.
Vol vertrouwen bevallen, onder andere door goede informatie, dat is waar zij met jou naar toe werkt.

Ruut Noten

In Noord-Limburg verzorgt Ruut de cursussen voor Baby & Co. en geeft de cursus Samen Bevallen in Venlo! Bij haar kun je terecht voor de complete cursus, de Last minute cursus, privécursussen én de cursus babymassage. Ruut is naast docent ook ConZulent voor KraamZus en geeft ze voorlichting in het VieCuri in Venlo.

Christa Oostenveld

Christa verzorgt de zwangerschapscursus en de babymassage in regio Leeuwarden. Zij is ook werkzaam als pedagoog en staat jonge gezinnen bij tijdens de opstart van het jonge gezin, en met opvoedingsvragen. Beroepsmatig weet zij uit ervaring hoe belangrijk het is om op een fijne en rustige manier kennis te maken met je kindje. Een belangrijk manier hiervoor is Babymassage. Volg je bij haar de cursus dan zal ze jou met veel plezier kennis laten maken met deze massage.

Door middel van tips, trucs en informatie geeft zij jonge ouders het zelfvertrouwen!

Elvira Stam

Elvira verzorgt met veel enthousiasme de complete cursus en op verzoek ook de last minute en opfriscursus in Heerhugowaard en Alkmaar. Naast zwangerschapsdocent is Elvira ook werkzaam als docent baby massage & yoga en als Care for Women specialiste, waarbij zij vrouwen met hormonale klachten adviseert en begeleidt.

Dewy de Bie

Dewy verzorgt onze cursussen in Beuningen en in Venray en van veel markten thuis. Zij is van huis uit yogadocente en geeft ook babymassage en kinderyoga.

De voordelen van Baby & Co
  • Alle expertise in huis (van lactatiekundige tot zwangerschapsmasseur).
  • Goede samenwerking met lokale aanbieders.
  • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling.
  • Nooit te laat met inschrijven.
  • Cursussen op maat, in een groep of privé.
  • Een duidelijke en praktische cursus, geen theekransje.
  • Meerdere cursuslocaties per provincie.
...Altijd bij jou in de buurt