Maak kennis met Baby & Co

Baby & Co biedt cursussen gericht op de bevalling en de periode daarna. Een tijd waarin er veel verandert en van alles voor het eerst is. Wij weten als geen ander hoe fijn en belangrijk het is om juist dan informatie en begeleiding te krijgen die bij jou past. Elke aanstaande ouder heeft immers andere wensen en andere vragen. Daarom kies je bij Baby & Co de cursus die bij jou past. Van een privécursus, tot een weekendcursus of een complete scholing: Baby & Co biedt het allemaal.

Op dit moment worden de cursussen gegeven door Olga ter Hart. Zelf moeder van 3 jongens (12, 10 en 7) en mede door deze geboortes geïnspireerd geraakt om meer vrouwen te ondersteunen bij hun zwangerschap en bevalling. Jaren gewerkt als jeugdverpleegkundige (op het consultatiebureau), maar haalt nu heel veel voldoening en energie uit het begeleiden van zwangeren (en hun partner) voor én tijdens de geboorte van hun kind. Positief en praktisch is hoe Olga de cursussen vorm geeft. Naast het geven van cursussen is Olga ook actief als doula (gecertificeerd), oftewel geboortecoach.

Bij Baby & Co kun je ook terecht voor het huren van een bevalbad of voor doulabegeleiding. Als je je aanmeldt voor een cursus, krijg je sowieso een korting op de overige diensten van Baby & Co (bijvoorbeeld doulabegeleiding of de huur van diverse producten).

Wij gunnen jou een geweldige zwangerschap en kraamtijd. We begeleiden jou graag in deze bijzondere periode!

"Wij gunnen jou een positieve geboorte-ervaring en begeleiden je graag op weg daar naar toe "

Olga ter Hart, Baby & Co
De voordelen van Baby & Co
  • Praktische, duidelijke en eerlijke informatie
  • Cursussen op maat
  • Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling
  • Nooit te laat met inschrijven
  • Vaak vergoed via aanvullend pakket zorgverzekeraar
  • Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!