Complete Cursus online

Complete Cursus online

Tijdens de cursus van Baby & Co ontvang je eerlijke en betrouwbare informatie over de periode voor, tijdens en na je bevalling. Niets zweverigs, maar lekker nuchter, praktisch én positief!

Precies dezelfde info als tijdens de ‘live’ cursus, maar dan lekker in je joggingbroek vanaf de bank. Je ontvangt veel praktische adviezen en handige tools, tips & tricks zodat je goed voorbereid en vol vertrouwen je bevalling tegemoet gaat. De cursus wordt gegeven middels Zoom en er is net als tijdens een live cursus interactie met de andere deelnemers en genoeg ruimte voor vragen. Je ontvangt tijdens de cursus ook veel info digitaal, waar je thuis mee aan de slag kunt.

Tevens is er een partneravond. Tijdens deze avond ontvangt je partner veel praktische tips over hoe hij/zij jou het beste kan ondersteunen tijdens de bevalling. En misschien om je partner alvast gerust te stellen, tijdens deze avond wordt er NIET samen gepuft ;-)! 

Dit leer je

€142,-

  • maandag 7 augustus 2023

Alle bijeenkomsten zijn van 19.3021.00 uur.

Locaties

Cursusdata:

Start cursus: maandag 7 augustus 2023
Laatste bijeenkomst: maandag 28 augustus 2023

Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur

Inschrijven

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail. Uiterlijk 10 dagen voor de start van de cursus ontvang je een uitnodiging. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met op ons.

De voordelen van Baby & Co

Praktische, heldere en eerlijke informatie

Babyenco_USP

Cursussen op maat

Babyenco_USP

Altijd bereikbaar voor vragen, ook na de bevalling

Babyenco_USP

Nooit te laat met inschrijven

Babyenco_USP

Hoog gewaardeerd door onze klanten

Babyenco_USP

Cursussen met een nuchtere en positieve insteek!

Wij organiseren ook webinars

Bij Baby & Co kun je nu ook webinars volgen! In 1 avond helemaal op de hoogte over het onderwerp waar jij meer informatie over zoekt. Zo kun je bij Baby & Co een webinar volgen over bevallen in bad of over borstvoeding. Houd onze site in de gaten want het aanbod gaat nog verder uitbreiden!

"Ik was blij verrast door de online cursus. Olga geeft duidelijke en eerlijke informatie waardoor ik nu met meer vertrouwen de bevalling in ga"
Rixt
Grou

Een bevalbad huren

Bij Baby & Co kun je een bad inclusief alle toebehoren huren. Je huurt het bad vanaf week 37 van je zwangerschap totdat je kindje geboren is.

Wij verhuren de Birthpool in a Box Eco Pro baden. De afmetingen van het bad zijn 193 x 165 x 76 cm. en er gaat circa 650 liter water in het bad. De huur inclusief alle toebehoren bedraagt € 150,- en is met een uitgebreide persoonlijke toelichting. 

Als cursist ontvang je trouwens altijd 10% korting op de huur van een bad en betaal je slechts € 135,-. Wacht trouwens niet te lang met reserveren want de baden zijn erg gewild!